Dorel muncește de zor şi inundă Bulevardul Decebal

Data publicare: Joi, 09 Noiembrie, 2017 Total: 1901 accesari

Dorel muncește de zor şi inundă Bulevardul Decebal ARAD. Joi la orele prânzului,o țeava a fost spartă pe Bulevardul Decebal.


Dorel munceşte din nou, şi munceşte cu zor şi spor pe Bd. Decebal din municipiul Arad pentru a pune în practică proiectul municipalităţii de a schimba, sau mai precis de a înlocui pomii de pe acest bulevard cu unii mai frumoşi ornamentali, urmând ca ce-i scoşi să fie relocaţi. O idee bună la prima vedere, pomii ornamentali care arată într-un fel pot schimba aspectul unei străzi,

 

Până aici toate bune şi frumoase, vine Dorel să scoată pomii, şi cum sapă eu cu drag şi spor, dă de o ţeavă de apă sub presiune pe care „no iartă” şi îi face o gaură, iar asfel, se inundă strada, mai exact Bd. Decebal.

 

Incidentul s-a întâmplat în jurul orei  12.00, din informaţiile pe care le avem de la un cititor care ne-a şi trimis pozele de la faţa lşocului, intervenţia echipelor pentru remedierea avariei produse de Dorel a fost cam lentă, durând aproximativ 30 de minute din spusele cititorului nostru.

 

 

Foto: Daniel Luca