Duel indecis pe Dan Păltinişanu! Ripensia Timişoara- UTA Arad 1- 1

Data publicare: Miercuri, 08 Noiembrie, 2017 Total: 3156 accesari

Duel indecis pe Dan Păltinişanu! Ripensia Timişoara- UTA Arad 1- 1


Duel indecis la Timişoara acolo unde UTA sa reîntors pentru a încerca să se impună în faţa Ripensiei Timişoara şi obţină toate cele trei puncte puse în joc. Meciul de 10 titluri jucat de cele două echipe care au scris istorie în fotbalul românesc a nemulţumit pe toată lumea atât prin prestaţia jucătorilor cât şi prin scorul de egalitate.

 

Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1- 1, formaţia arădeană reuşind să smulgă un punct într-un meci în care fotbaliştii arădeni nu prea au arătat pasiune şi devotament pentru minge şi sportul care i-a consacrat.

 

După o primă repriză fără goluri, gazdele au obţinut un penalty în minutul 51 după un fault stupid al portarului Grahovac însă Zaluschi, fost jucător al Bătrânei Doamne, a şutat slab pe lângă poartă într-un moment în care portarul arădean sărise spre colţul opus.

 

Tabela de marcaj avea să se modofice 11 minute mai târziu, în minutul 62, atunci când Ndiaye Mediop a reuşit să înscrie dintr-o fază în care a rămas singur cu portarul la o lovitură liberă la care apărarea bătrânei doamne părea că visează.

 

UTA avea să revină în joc 10 minute mai târziu prin golul lui Curtuiuş care a lovit cu capul o minge centrată în 6 metri de Adili.

 

Finalul de meci a găsit ambele formaţii resemnate astfel că de pe margine s-au arătat 3 minute de prelingire, mult prea mult pentru două formaţii care refuzau să joace fotbal.

UTA se întoarce la Arad cu 1 punct din meciul împotriva rivalilor din Timişoara. După 16 etape, Bătrâna Doamnă ocupă un ruşinos loc 13, cu un total de 18 puncte, şi la doar două puncte de primul loc ce duce spre liga a 3-a.

Pentru Gazde au evoluat Rădulescu – Popa, Stoi, Apro, Vlădia – Ungureanu, C.Toma, Zaluschi, L.Tudor – Dumiter, Mediop. Rezerve: Munteanu – Semeniuc, M.Toma, Horcea, Golda, Bobină, Matiș, în timp ce Cristi Todea i-a aliniat în teren pe Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Strătilă, Tănase, Cârstocea, Hlistei – Stahl, Curtuiuș, rezerve fiind Svedkauskas – Polgar, Asani, Păcurar, Jorza, Prună şi Iuga.