Consilierului județean Sulincean (PSD) i s-a pus pata pe studii și îl demască pe primarul din Moneasa!

Data publicare: Miercuri, 08 Noiembrie, 2017 Total: 1767 accesari

Consilierului județean Sulincean (PSD) i s-a pus pata pe studii și îl demască pe primarul din Moneasa!

Într-un comunicat de presă prost scris, în care se face de râs de mai multe ori, Sulincean spune că dezvoltându-și comuna și străduindu-se să găsească soluții de finanțare, primarul PNL din Ghioroc își face doar datoria pentru care este plătit. Corect! Dar cu câteva rânduri mai sus, același Sulincean îl prezintă pe primarul PSD din Moneasa ca  pe unnefericit care nu își poate dezvolta comuna. Or, după logica lui Sulincean, dacă Morodan, de la Ghioroc, este plătit să își facă treaba, nici Herbei, de la Moneasa, nu ia un salariu bun, de primar, ca în administrația PSD stațiunea să arate ca după bombardament! Practic, această contradicție demască faptul că până și PSD consideră că primarul din Moneasa își ia salariul fără să facă pentru comuna lui ceea ce ar trebui!


Vrând să lovească în primarul din Ghioroc, consilierul județean Sulincean i-a dat de fapt un bobârnac zdravăn, prin ricoșeu, primarului PSD din Moneasa!

În același text comic, Sulincean are o răbufnire epică: „Doar studii, studii și iar studii”, fiind contrariat că primarul din Ghioroc face studiile tehnice legale care stau la baza oricărei investițiilor. Înțelegem că termenul „studii” are o conotație negativă pentru politicienii PSD Arad, absolvenți la școala vieții. Dar nicio instituție nu poate angaja investiții fără studiile tehnice. Că un consilier județean habar nu are de asta sau (în cel mai bun caz!) se preface că nu știe, doar de dragul unui atac politic, este de râsul-plânsul...



M.M.