Stadionul din Craiova construit de Olguţa Vasilescu din bani publici, dat în folosinţă exclusivă unui club privat pentru 11 ani!

Data publicare: Miercuri, 08 Noiembrie, 2017 Total: 4029 accesari

Stadionul din Craiova construit de Olguţa Vasilescu din bani publici, dat în folosinţă exclusivă unui club privat pentru 11 ani!

În cursul zilei de marţi, la postul de televiune Pro X (fostul ProSport) în direct  prin telefon s-a aflat președintele clubului de fotbal CSU Craiova, Marcel Popescu.

În discuţiile cu cei doi moderatori, Marcel Popescu face nişte declaraţii halucinante, în premieră, şi anume, clubul pe care-l patronează are exclusivitate de folosinţă pe o perioadă de 11 ani, pentru stadionul din Craiova „Ion Oblemenco”, o investiţie din bani guvernamentali primiţi de Olguţa Vasilescu pe vremea când era primar al Craiovei, de la guvernul Ponta.


Citeşte şi:
Ce-ai făcut OLGUŢA?! PROBLEME MARI la noua arenă de 52 de milioane de euro din Craiova! Mihai Fifor nu se mai laudă acum şi cu proasta execuţie !

 

 

”Avem un contract de exclusivitate cu Primăria ca să folosim noi stadionul. Nici o echipă nu poate juca aici fără acordul nostru!”, spune Marcel Popescu.

 

Ioana Cosma și Mihai Mironică pun întrebări normale, care vin în cap oricărui om ce aude știrea. Pe 11 ani? Exclusivitate? ”Și dacă vrea să joace naționala?”, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său.

Marcel Popescu răspunde superior, ”Ori vreți să fie respectată legea, ori nu?”, asistăm la un moment supercalifragilistic, în care șefului clubului privat i se pare normal să pună șapca pe o investiție publică și să nu dea nici un fel de explicații!

”Dar pe Mititelu l-ați lăsa să joace acolo?”.

”Dumneavoastră ați lăsa copiii să vină pe holurile Universității ca să se stropească cu pistoale cu apă? Noi vorbim de performanță aici, nu de amatorism”, ripostează, de sus, Marcel Popescu.

Cu alte cuvinte, înţelegem că o investiţie de 60 de milioane de Euro plătite din banii tuturor românilor este dată în folosinţă EXCLUSIVĂ unui club de fotbal privat, care va dispune de el cum vrea el de acest stadion, ăn timp ce la Arad, municipalitatea face eforturi să finanţeze un stadion exclusiv din bani locali, stadion care va aparţine oraşului.


Sursa: tolo.ro