Anca Stoenescu are mici insomnii, Mladin revine la sefia ISJ ARAD

Data publicare: Marti, 07 Noiembrie, 2017 Total: 3284 accesari

Anca Stoenescu are mici insomnii, Mladin revine la sefia ISJ ARAD

Anca Stoenescu, preferata lui Mihai Fifor, cică nu mai doarme bine noaptea de când pe fotoliul călduţ de la ISJ Arad în care a fost numită fără să existe vreun concurs, revine Claudius Mladin, cel care a fost demis printr-un fax de către marele vizionar al educaţiei româneşti, Liviu Pop, , tot „noaptea ca hoţii”, cam pe la aceeaşi oră ca şi OUG13.

Citeşte şi: Inspectorul general şcolar Claudius Mladin demis printr-un fax de ministrul învăţământului

 

Mladin a contestat în instanţă ordinul de ministru, iar după două luni pe 17 octombrie, Curtea de Apel Timişoara i-a dat dreptate fostului Inspector General şi a dispus să fie repus în funcţie.

Citeşte şi: Claudius Mladin is back la ISJ Arad? Scaunul Ancăi Stoenescu zguduit serios!

 

Surse din ISJ Arad au confirmat pentru Ghidul Arădean faptul că  Mladin a revenit în funcţie urmând ca joi să aibe loc o conferinţă de presă pe această temă.

Grijă mare domnule inspector, dacă mai invitaţi adversarii politici a lui Mihai Fifor la evenimentele ISJ Arad, iar se supără domnul ministru.

 

Citeşte şi: Fostul inspector şcolar Claudius Mladin pedepsit că nu se încolonează ordinelor de partid, apoi demis şi luat la mişto pe Facebook de ministrul Fifor