Arădenii, mari vitezomani! Număr record de amenzi la sfârşitul săptămânii trecute!

Data publicare: Luni, 06 Noiembrie, 2017 Total: 1474 accesari

Arădenii, mari vitezomani! Număr record de amenzi la sfârşitul săptămânii trecute!

Poliţiştii arădeni au avut de dus un adevărat maraton al aplicării legii la sfârşitul săptămânii trecuteatât în municipiu cât şi în judeţul Arad.

 

Numai în ultimele 72 de ore, poliţiştii au aplicat 437 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 180.000 de lei la regimul circulaţiei rutiere, au suspendat mai multor arădeni dreptul de a conduce şi au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

 

La regimul circulaţiei rutiere, au fost aplicate nu mai puţin de 437 amenzi contravenţionale. Din acestea,  129 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 308  pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

În localitatea Semlac, poliţiştii au depistat un şofer beat. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0, 77 mg./l. alcool pur în aerul expirat . Bărbatul în vârstă de 55 de ani s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

 

De asemenea, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de la brigada Rutieră au reţinut 20 permise de conducere și 12 certificate de înmatriculare.