Ce temperaturi ne așteaptă în ianuarie. AFLĂ ce anunță ANM

Data publicare: Luni, 06 Noiembrie, 2017 Total: 1528 accesari

Ce temperaturi ne așteaptă în ianuarie. AFLĂ ce anunță ANM Administraţia Naţională de Meteorologie susţine că temperaturile pe care le vom experimenta în următoarele trei luni sunt complet anormale pentru aceste perioade ale anului. AFLĂ ce temperaturi vor fi înregistrate. 

În luna noiembrie, temperaturile vor fi peste media specifică perioadei, iar aversele de ploaie vor fi din ce în ce mai dese. În sud și vest, e posibil să avem precipitații normale perioadei, anunţă Administrația Națională de Meteorologie. 

În luna Decembrie vor fi temperaturi normale pentru un sfârşit de an. Meteorologii anunţă temperaturi normale, cu o medie multinuală de -0,8 grade Celsius. Pe de altă parte, va ninge abundent în centrul, estul şi sud estul ţării. 

Cu temperaturi foarte scăzute ne va întâmpina anul 2018, care începe cu GER. În luna ianuarie, temperatura medie va fi sub media normală perioadei în nord și centru. În restul țării, vor fi temperaturi normale perioadei. În centru și vest, și precipitațiile vor fi peste media normală perioadei. 

sursa foto: arhivă