PSD îşi atacă propria clientelă politică!

Data publicare: Luni, 06 Noiembrie, 2017 Total: 1776 accesari

PSD îşi atacă propria clientelă politică!

Poverile pe care PSD le-a pus pe umerii mediului de afaceri prin noi şi noi biruri nu sunt suficiente. A venit timpul ca PSD să îşi atace şi propria clientelă electorală, anunţând un proiect menit să taie din pomenile electorale cu care a câştigat alegerile.

 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea, susţinut de preşedintele PSD Arad Dorel Căprar, au anunţat o lege care va reduce programele de asistenţă socială. Este un dublu moment al adevărului. În primul rând, arată că pomenile electorale ale PSD nu sunt sustenabile. În al doilea rând, arată că nu te poţi baza pe PSD, un partid care promite mult dar nu se ţine de cuvânt.

 

Mesajul postat de Dorel Căprar pe o pagină de socializare este următorul:

“Președintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că este necesară găsirea celei mai bune formule pentru ca ajutoarele sociale să fie acordate acelor oameni care au, cu adevărat, nevoie de ele, precizând, în acest context, că mulți cetățeni care pot munci se mulțumesc doar cu această formă de venit, deși companiile caută forță de muncă”.

 

Ce nu spun Dragnea şi Căprar este că ajutoarele sociale au fost umflate an de an tocmai de către guvernările PSD. Prin acest tip de ajutoare, PSD şi-a format o clientelă fidelă, pe care se bazează la alegeri. Dacă PSD a ajuns să atace această clientelă, înseamnă că a ajuns cu adevărat la fundul sacului!


M.M.