Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat! Principesa Margareta a plecat de urgenţă în Elveţia

Data publicare: Luni, 06 Noiembrie, 2017 Total: 1164 accesari

Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat! Principesa Margareta a plecat de urgenţă în Elveţia

Veşti proaste la început de săptămână vin dinspre casa regală a României!

Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat. Potrivit Biroului de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I, acesta prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei.


Duminică seară, Principesa Moștenitoare Margareta împreună cu Principele Radu au plecat în Elveția, pentru a fi alături de Regele Mihai. 



În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Regelui Mihai, pentru a discuta tratamentul curent al Majestăţii sale și pentru a primi sfatul lor în circumstanțele actuale.

 

În luna octombrie,  Casa Regală anunța că Regele Mihai se află sub supravegherea permanentă a medicilor şi urmează tratamentul, anunţă Casa Regală.


Este pentru prima oară în ultimul an când Casa Regală face un astfel de anunț, după ce Regele Mihai, care de curând a împlinit vârsta de 96 de ani, a fost diagnosticat cu o formă gravă de leucemie și cancer de piele.


Regele Mihai I, ultimul monarh din ţările Europei de Est rămas în viață,  s-a retras din viaţa publică la începutul lunii martie a anului trecut, atunci când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.