Şi-au văzut moartea cu ochii după ce un stâlp electric s-a prăbuşit peste maşina în care se aflau!

Data publicare: Duminica, 05 Noiembrie, 2017 Total: 2449 accesari

Şi-au văzut moartea cu ochii după ce un stâlp electric s-a prăbuşit peste maşina în care se aflau!

Trei persoane aflate într-o autoutilitară au fost la un pas de moarte după ce şoferul a adormit la volan, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a înfipt într-un stâlp care mai apoi s-a prăbuşit peste maşină.



Totul s-a întâmplat duminică dimineaţa atunci când autoutilitara care circula spre Deva, pe DN7 în dreptul localităţii Bătuţa, a ieşit în afara părţii carosabile, a intrat în şanţul aflat pe marginea drumului şi s-a înfipt într-un stâlp de electricitate. Impactul a fost atât de puternic încât stâlpul s-a rupt şi a căzut peste cabina autoutilitarei în care se afla şoferul în vârstă de 26 de ani şi alţi doi pasageri. 


Chiar dacă autoutilitara a fost complet distrusă, ca prin minune, nici una dintre cele trei persoane  implicate în accident nu a suferit răni grave, victimele alegându-se doar cu o sperietură zdravănă şi câteva răni care nu le pun viaţa în pericol.


La faţa locului au sosit de urgenţă un echipaj SMURD precum şi unul al Poliţiei de la brigada Rutieră care au stabilit că accidentul s-a produs din cauza şoferului autoutilitarei care ar fi adormit la volan.

 

Tânărul care se afla la volan, va fi cercetat în stare le libertate pentru vătămare corporală din culpă.