A doua zi a Festivalului Vinului la Arad: Proconsul, cap de afiş pe scena din parcul Eminescu

Data publicare: Duminica, 05 Noiembrie, 2017 Total: 2114 accesari

A doua zi a Festivalului Vinului la Arad: Proconsul, cap de afiş pe scena din parcul Eminescu

Arădenii au luat cu „asalt” parcul Eminescu în a doua zi a Festivalului Vinului care are loc în acest sfârşit de săptămână. Parcul a fost plin şi sâmbătă seara, în a doua zi a Festivalului Vinului, în unele momente cozile de la vinul fiert şi mâncărurile bune servite de comercianţii prezenţi au făcut ca aşteptarea să fie de minute bune până când ai ajuns să comanzi ceva, şi asta o spunem într-un sens bun.

Pe scena din parcul Eminescu au urcat vineri seara, începând cu ora 18.00: Nova Band, Party Mix Band, SlyStyle, Mario and The Teachers. Capul de afiş al concertului de sâmbătă seara, a fost trupa Proconsul care au încheiat recitalul dar şi concertul cu piesa „Cerul” care a aprins multe telefoane mobile. Nici pana de curent de aproximativ 30 de min nu a stricat buna dispoziţie a celor prezenţi în parc, probabil şi pentru că scena nu a fost afectată de întreruperea de curent concertul continuând, iar vinul fierbinte nu a apucat să se răcească.

 

Duminică, în ultima zi a festivalului, începând cu ora 17.00, pe scena din parcul Eminescu, vor urca pe scenă: Fantazia, Unity of Opposites, Fly-B-Ton, On the Edge, iar de la ora 20.00, vor concerta rockerii de la Cargo.