UTA, înfrântă de Luceafărul Oradea pe teren propriu. UTA- Luceafărul Oradea 2- 3

Data publicare: Sambata, 04 Noiembrie, 2017 Total: 4057 accesari

UTA, înfrântă de Luceafărul Oradea pe teren propriu. UTA- Luceafărul Oradea 2- 3

UTA a revenit la vechile metehne şi cum nici o minune nu ţine mai mult de trei meciuri, jucătorii Bătrânei Doamne au reuşit cumva să îi dezamăgească din nou pe puţinii suporterii veniţi la stadion.

După o primă repriză în care ritmul jocului a fost unul bun, Luceafărul Oradea a reuşit să le dea o lecţie de determinare jucătorilor UTA-ei, reuşit să deschidă scorul prin Rusu, la ultima fază de joc, atunci când toată gândurile arădenilor se îndreptau spre pauza dintre reprize.

 

Stahl avea să fie înlocuit la pauză de Prună însă jucătorii UTA- ei păreau complet dezorientaţi astfel Todea a fost nevoit să facă şi celelalte două schimbări rămase.  În minutul 50 pe Buleică a intrat în locul lui Strătilă iar 4 minute mai târziu, Burlă avea să între pe teren în locul lui Asani.

 

Nici schimbările nu au reuşit să îi trezească pe utişti astfel că Luceafărul Oradea a reuşit să înscrie la foc automat încă două goluri, în decurs de nici 5 minute, ducând scorul la un umilitor 0-3 în minutul 62.

 

UTA A dat semne de revenire un minut mai târziu când Hlistei a executat de la punctul cu var o lovitură de pedeapsă scoasă de Păcurar.

 

Zece minute mai târziu, în minutul 74, speranţele Bătrânei Doamne aveau să renască după un gol marcat de Curtuiuş din careul oaspeţilor.

Jucătorii Bătrânei Doamne şi-au arătat însă limitele şi nu au mai reuşit să înscrie golul egalării iar UTA avea să piartdă toate cele trei puncte în favoarea bihorenilor aflaţi pe penultimul loc.


Pentru prima dată, Dulăului i s-a cerut demisia de către puţinii fani veniţi la stadion astfel că UTA se îndreaptă spre confruntarea de pe Dan Păltinişanu cu moralul la pământ.