Înfoliatul, cea mai nouă formă de luptă împotriva BIZONILOR!

Data publicare: Vineri, 03 Noiembrie, 2017 Total: 2211 accesari

Înfoliatul, cea mai nouă formă de luptă împotriva BIZONILOR!

Înfoliatul maşinii celor care parcheză aşa cum le taie capul, şi unde „vrea muşchiul lor” este se pare ultima formă de luptă împotriva bizinilor şoselelor care dintr-o lene cumplită de-i doare, parcheză fără să respecte nici cele mai mici reguli de bun simţ, căci de cele de circulaţie nu încape vorbă.

 

Metoda se pare că a fost „inventată” în oraşul vecin de pe Bega, unde nişte bănăţeni cu iniţiativă şi multă inventivitate,, supăraţi probabil pe „tupeul” unui gorjan care şi-a parcat Peugeo-ul unde a avut loc, nemaiţinând cont de nicio regulă, cu botul maşinii pe trotuar şi cu „fundul în stradă”, blocând total trotuarul fără să-i mai pese de nimic.

 

Maşina i-a fost „înfoliată” în totalitate astfel că oltenul din Gorj a avut o surpriză frumuşică probabil când a revenit la maşină, iar dacă cumva s-a şi grăbit, sigur v-a ţine minte că parcarea se face ceva mai responsabil.

 

Bănăţenii inventivi se pare că nu au vrut să-i atragă atenţia doar şoferului, ei au fotografiat maşina şi au postat pozele pe grupul reţelei de Facebook, intitulat sugestiv: „Nesimtitii traficului din Timisoara ”.