Culmea amorului. I-a venit rău de la prea multă pasiune și a fost transportată la spital

Data publicare: Vineri, 03 Noiembrie, 2017 Total: 4038 accesari

Culmea amorului. I-a venit rău de la prea multă pasiune și a fost transportată la spital

Culmea pasiunii, trăită la intensitate de o femeie de 40 de ani,care a făcut-o să nu uite niciodată acea noapte! AFLĂ ce a pățit o femeie, care în miez de noapte a ajuns la UPU  

O femeie de 40 de ani a făcut sex până i-a venit rău și a ajuns în miez de noapte, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani. Aceasta acuza dureri îngrozitoare în zona abdominală. Medicii au supus-o la tot felul de analize și investigații de specialitate, crezând că este vorba de ceva mult mai grav, însă, surpriză: toate analizele au ieșit bune.


Atunci, medicii au decis să o bage de urgență în sala de operații, pentru a vedea dacă femeia are vreo tumoră ascunsă. Pacienta le-a spus atunci medicilor, rușinată, că a simțit durerea respectivă după o partidă de sex cu soțul ei, cel mai probabil aceasta făcând o întindere musculară.


"Toată noaptea s-au alocat resurse, personal, medicamente, pentru a se afla cauza suferinţei ei. După ce a spus chiar ea care era cauza, i-au fost prescrise nişte calmante specifice şi cu recomandarea de repaus, câteva zile, desigur”, a declarat supărat un cadru medical, scrie observator.tv .

 
sursa foto: arhiva