Dosar penal pentru un arădean care transporta lemne tăiate ilegal într-o maşină cu numere false

Data publicare: Joi, 02 Noiembrie, 2017 Total: 3679 accesari

Dosar penal pentru un arădean care transporta lemne tăiate ilegal într-o maşină cu numere false

Ghinion teribil pentru un arădean care a fost depistat în trafic cu lemne de foc fără documente legale, transportate într-un autovehicul cu număr fals de înmatriculare.


Acesta a fost oprit miercuri de polițiștii orașului Ineu după ce transportul li s-a părut a fi unul suspect iar bănuielile le-au fost confirmate în urma verificărilor.


La volanul autoutilitarei oprite de către oamenii legii se afla un bărbat de 44 de ani, din Craiva, care transporta  2,2 metri cubi de material lemnos din speciile carpen și gorun, fără a deține documente legale.


În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au mai constatat faptul că numerele de înmatriculare aplicate pe autoutilitară fuseseră atribuite unui alt autoturism.

Materialul lemnos a fost indisponibilizat în vederea cotinuării cercetărilor, bărbatul fiind sancționat confom Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

 

Pe numele arădeanului a mai fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.