RAR Arad va fi deschis şi SÂMBĂTA! Vezi care este programul!

Data publicare: Joi, 02 Noiembrie, 2017 Total: 1406 accesari

RAR Arad va fi deschis şi SÂMBĂTA! Vezi care este programul!

„Măsura a fost luată de conducerea RAR ca urmare a gradului ridicat de solicitări din partea clienților, care se programează să obțină actele necesare în vederea primei înmatriculări în România a vehiculelor second-hand. Astfel, în toate reprezentanțele RAR se va lucra în fiecare zi de sâmbătă, începând cu data de 04.11.2017, de la ora 8:00 la ora 14:00. Excepție fac zilele de 2, 23 și 30 decembrie 2017”, se arată într-un comunicat de presă al RAR.

 

Decizia a fost luată de conducerea RAR datorită timpilor mari de aşteptare care există în prezent şi numărul mare de cereri de înmatriculări de autovehicule în special cele second-hand. Astfel, prin prelungirea programului de lucru şi în ziua de sâmbătă, RAR va putea întocmi documentaţia în vederea înmatriculării a 12 maşini în plus săptămânal, adică a 48 de maşini lunar.

 

Programul RAR Arad din ziua de sâmbătă va fi între orele:  8:00 şi 14:00, excepţie fac zile e de sâmbătă din data de 2, 23 şi 30 decembrie, acestea fiind în preajma unor sărbători.

 

Tranzactiile cu masinile la mana a doua au atins un record istoric in perioada ianuarie – septembrie 2017, ajungând la 378.424 de unitati, conform unei analize efectuate de Autovit.ro pe baza datelor publice oferite de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).