Liviu Dragnea, umilit şi pus pe fugă de un grup de sibieni!

Data publicare: Miercuri, 01 Noiembrie, 2017 Total: 9840 accesari

Liviu Dragnea, umilit şi pus pe fugă de un grup de sibieni!

Liderul PSD, Liviu Dragnea a fost primit cu proteste şi huiduieli la Sibiu, acolo unde trebuia să se întâlnească alături de Mihai Tudose cu membrii filialei PSD Sibiu.


Deşi sediul a fost pregătit ca pentru zi de sărbătoare, membrii PSD Sibiu s-au văzut nevoiţi să închidă uşile şi să plece cu buza umflată după ce, Dragnea a făcut cale întoarsă fără a  îndrăzni să se apropie de acesta, de teama de a da ochii cu un grup de manifestanţi care îl aşteptau cu programul de guvernare în mâini.


Cei doi au vizitat Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean iar de acolo s-au îndreptat către sediul PSD din Sibiu acolo unde  aveau programată şi o întâlnire cu membrii partidului. Tot planul le-a fost dat peste cap de către mai mulţi sibieni care au pornit un soi de protest spontan.


Cei aproximativ 20 de manifestanţi le-au reproşat social-democraţilor că nu respectă programul de guvernare şi că vor să schimbe legile justiţiei în favoarea politicienilor cu probleme penale.


"Pensie de CAP, CAP care a ridicat această ţară, ăia nu au bani să-şi cumpere lemne şi bagă coceanul de cucuruz şi stau cu şapte bluze. Voi puşcăriasii i-aţi ţinut în închisoare pe banii noştri. 2400 lei pentru un puşcăriaş şi stăteau la -31 grade în lenjerie intimă, ruşine să vă fie.

- Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!" a exclamat unul dintre protestatari.

 

Deja celebrul slogan "Noaptea ca hoţii" l-au deranjat atât de tare pe Liviu Dragnea încât acesta a decis să mute întâlnirea cu membrii de partid într-o locaţie.  Alungat şi umilit de sibieni, Dragnea s-a întâlnit cu câţiva dintre membrii PSD în afara oraşului, la o pensiune, departe de ochii curioşilor.