O nouă sală de sport ar putea fi construită în Aradul Nou

Data publicare: Marti, 31 Octombrie, 2017 Total: 1468 accesari

O nouă sală de sport ar putea fi construită în Aradul Nou

Aradul Nou ar putea avea o sală de sport. Informaţia a apărut chiar la întâlnirea cetăţenilor din cartierul Aradul Nou la care a participat şi Sergiu Bîlcea, preşedintele Oganizaţiei Municipale PNL Arad.

Atât arădenii din zonă veniţi la întâlnire cât şi profesorii de la liceul Adam Müller Guttenbrunn au spus că Aradul Nou nu are o sală de sport iar o astfel de investiţie este absolut necesară atât pentru elevi cât şi pentru arădeni în general.

 

Solicitarea arădenilor a fost preluată de către vice- preşedintele CJA care a dat asigurări că va face tot posibilul ca investiţia să fie concretizată.

 

Cred că solicitarea lor este justificată. Elevii trebuie să aibă acces facil la săli de sport, sportul de masă trebuie sprijinit prin infrastructură. Am discutat deja cu primarul Gheorghe Falcă şi a fost deschis, dispus să ne sprijine în acest demers. Urmează să demarăm un proiect pentru construcţia sălii de sport, să identificăm împreună cu primarul Falcă şi consilierii locali fondurile necesare pentru o sală de sport în Aradul Nou”, a declarat Sergiu Bîlcea.


O astfel de investiţie ar fi utilă atât pentru elevi cât şi pentru bugetul liceului. În Arad, mai multe şcoli reuşesc să îşi rotunjească veniturile închiriind cu ora sălile de sport, echipelor de amatori care se organizează în diferite competiţii sportive.