Dacian Cioloş demască minciuna liderului PSD despre ajutorul acordat victimelor din clubul Colectiv

Data publicare: Marti, 31 Octombrie, 2017 Total: 1794 accesari

Dacian Cioloş demască minciuna liderului PSD despre ajutorul acordat victimelor din clubul Colectiv

Dacian Cioloș, fostul prim- ministru tehnocrat demască minciunile liderului PSD, Liviu Dragnea, care a declarat că a cerut șefului Guvernului, Mihai Tudose, să prelungească şi pentru 2018 finanţarea de la buget pentru tratamentele supravieţuitorilor din Colectiv.

 

Cu ocazia petrecerii sale aniversare, Șeful Partidului s-a gândit, cu multă generozitate, să facă un cadou răniților de la #Colectiv: cere Guvernului Tudose să dea o ordonanță pentru plata tratamentului acestora până în 2018. Doar că această ordonanță există deja și prevede exact acest lucru: plata tratamentul răniților de la #Colectiv până în 2018 inclusiv”, a scris pe, Facebook, Dacian Cioloș.


Nu-i nimic, în buna tradiție a guvernelor PSD din acest an, se va da probabil mai întâi o ordonață de anulare a ordonanței dată anul trecut, urmată de alta, cel mai probabil, cu același text. Că doar trebuie să arate că le pasă, nu? Revoltător”, a adăugat fostul premier.


Pe de altă parte, Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, l-a acuzat de minciună pe liderul social-democraților.

Tratamentul în străinătate al celor de la Colectiv este acoperit prin OUG nr. 74/2016 aprobată de guvernul Cioloș. Ce an este precizat aici? Iaca... tot 2018”, a scris Voiculescu pe Facebook.

 

Deşi 28 octombrie, ziua sa de naştere a căzut în ziua de sâmbătă, liderul PSD, Liviu Dragnea şi-a fixat petrecerea aniversară în data de 30 octombrie, chiar în noaptea în care românii comemorau victimele tragediei de la clubul Colectiv.


Printre petrecăreţii invitaţi la paranghelia PSD-istă se află mai mulţi oameni care au fost demizi fiind răspunzători de proasta gestionare a situaţiei de după incendiul din Colectiv în care au murit 64 de tineri.