Impact puternic între două maşini, lângă Cimitirul Pomenirea

Data publicare: Luni, 30 Octombrie, 2017 Total: 1487 accesari

Impact puternic între două maşini, lângă Cimitirul Pomenirea

O bătrână a fost rănită la cap după ce autoturismul în care se afla a intrat în coliziune cu un altul, într-o intersecţie din Arad.

Accidentul de circulaţie a avut loc luni, la ora 16: 40 în intersecţia Căii Bodrogului cu Strada Pădurii. Două autoturisme s-au ciocnit chiar în faţa Cimitirului Pomenirea. În urma impactului, cele două autovehicule au rămas imobilizate  pe carosabil, blocând astfel întreaga intersecţie.


O şoferiţă de 44 de ani la volanul unui autoturism de culoare roşie marca Renault, venind dinspre Strada pădurii a încercat să vireze stânga pentru a intra în parcarea cimitirului, fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca OPEL Astra care circula regulamentar.


În urma impactului, cele două maşini au fost avariate destul de grav iar o femeie în vârstă de 66 de ani, pasageră în autoturismul roşu, s-a lovit la cap.


Medicii SMURD sosiţi de urgenţă la faţa locului i-au acordat victimei primul ajutor. Din cauza vârstei înaintate, victima a fost au transportată la spital pentru o serie de investigaţii mai amănunţite.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că de vină este conducătorul autoturismului Renault care nu a acordat prioritate.


Circulaţia în zonă a fost îngreunată, reluându-se imediat după încheierea cercetărilor efectuate de către poliţişti şi scoaterea autovehiculelor în afara părţii carosabile.