Cele mai performante biciclete din lume, testate pe dealurile Şiriei

Data publicare: Luni, 30 Octombrie, 2017 Total: 3729 accesari

Cele mai performante biciclete din lume, testate pe dealurile Şiriei

Club Sportiv Racing Bike Pro a organizat Test Day la sfârşitul săptămânii trecute  un traseu spectaculos în care iubitorii de ciclism au putut testa 17 dintre cele mai noi inovaţii în ceea ce priveşte industria bicicletelor cu asistenţă electrică produse de constructorul German Haibike.


Începând cu orele 10:00, participanții la ineditul eveniment şi-au dat întâlnire cu staff-ul de organizare la Muzeul Ioan Slavici din comuna Șiria, pentru a parcurge împreună un traseu prestabilit de aproximativ 20 km pe dealurile Șiriei.


Tematica acestui eveniment a fost conștientizarea plusurilor și minusurilor unei biciclete electrice, precum și descurajarea ideii de „bicicletă pentru leneși”. Participanţii au testat pe propria piele bicicletele electrice care funcţionează ca orice altâ bicicletă însă se dovedeşte a fi o adevărată inovaţie în momentul în care traseul devine foarte greu de parcurs.


Participanţii la eveniment au primit în schimbul bidonului de hidratare vechi, un bidon nou marca Good Ride și tricoul evenimentului.