A găsit în taxi 10.000 de euro și peste 100 de milioane de lei. AFLĂ cine i-a uitat

Data publicare: Luni, 30 Octombrie, 2017 Total: 3212 accesari

A găsit în taxi 10.000 de euro și peste 100 de milioane de lei. AFLĂ cine i-a uitat

Claudiu Balaci este un fost fotbalist, care în urmă cu 7 ani s-a angajat ca și taximetrist în Reșița. Ceea ce a pățit zilele trecute l-a uimit de-a dreptul. El a găsit 10.000 de euro și peste 100 de milioane de lei în taxi-ul pe care îl conducea. AFLĂ cine i-a uitat ! 

Claudiu este taximetrist în Reșița și într-o zi a dus o bătrânică până la cimitir. Femeia a coborât din taxi, iar Claudiu a plecat mai departe. Două ore mai târziu avea să afle că avea cu el foarte mulți bani. Banii găsiți în taxi l-au marcat pe fostul fotbalist,deoarece, după cum povestește el, niciodată n-a vazut atâția bani la un loc. 
"A venit o bătrânică care m-a rugat să o duc la cimitir. În spatele meu, și-a uitat poșeta, eu neavând cum să o văd. După aproximativ două ore, s-a dat prin dispecerat cine a dus o bătrânică. Doamna dispeceră a zis că are 10.000 de euro și 100 și ceva de milioane lei. Eu am zis că e o glumă. Era o poșetă destul de veche. În momentul când am deschis poșeta, erau ziare. Am dat ziarul la o parte, când am văzut că erau teancuri de 100 de euro. Mi-a zis multumesc frumos și după care am dus-o și acasă!", a povestit Balaci.

sursa text+foto: știrileprotv.ro