Tentativă de crimă în noaptea de Haloween! Un client i-a tăiat gâtul unui taximetrist timişorean!

Data publicare: Duminica, 29 Octombrie, 2017 Total: 2146 accesari

Tentativă de crimă în noaptea de Haloween! Un client i-a tăiat gâtul unui taximetrist timişorean!

Un taximetrist din Timişoara a ajuns la spital cu mai multe răni în zona gâtului după ce un client a încercat să îl ucidă pentru a-l jefui.

 

Totul s-a întâmplat în moaptea de sâmbătă spre duminică în zona străzii Andrei Şaguna din Timişoara. Odată ajuns la destinaţie, clientul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe taximetrist în zona spatelui şi la gât, după care a sustras tableta pe care taximetristul o avea asupra sa şi s-a făcut nevăzut printre blocuri.

 

Victima plină de sânge a reuşit să ceară ajutor prin staţie colegilor care au sunat la numărul unic 112 şi împânzit imediat zona pentru a-l căuta pe făptaş.

În timp ce medicii se străduiau şă oprească sângerarea victimei în drum spre Spitalul Judeţean din Timişoara, agresorul a fost prins de către mai mulţi taximetrişti şi predat poliţiei.

 

Medicii spun că taximetristul a fost norocos deoarece lama cuţitului nu i-a atins nici un punct vital deşi prin zona înjunghiată trec mai multe vase de sânge care tăiate, i-ar fi putut curma viaţa în doar câteva minute.

 

Atacatorul a fost identificat de către poliţişti ca fiind un tânăr de 22 de ani din judeţul Gorj. Acesta a fost reţinut urmând ca luni să fie prezentat în faţa magistraţilor de pe lângă Tribunalul Timişoara cu propunere de arestare pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi tentativă de omor.

 

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul îşi va petrece ani buni de tinereâe în spatele gratiilor.