Robert Mureșan se impune la Serres și își adjudecă titlul est-european

Data publicare: Duminica, 29 Octombrie, 2017 Total: 3525 accesari

Robert Mureșan se impune la Serres și își adjudecă titlul est-european


Prin bunavoinţa lui Bogdan Minciună de la MRM aflăm cu bucurie că pilotul arădean Robert Mureşan a redevenit campion naşional 2017 al clasei Superbike dar şi noul detinator al titlului est-european al aceleasi clase. Iată ce ne spune Bogdan Minciuna şi Robert despre cursa de pe circuitul Serres

 

Penultima etapă a campionatului est european a coincis cu penultima șansă a rivalilor de a spera la coroana lui Robert Mureșan. Înaintea etapei din Grecia, pilotul arădean avea un avans confortabil atât în clasamentul campionatului național, dar și în cel est european.


Dacă ieri a rulat prudent, Robi a avut o manșă impecabilă și și-a adjudecat victoria. Grație acestui triumf, Robert Mureșan a devenit campionul național al clasei Superbike, dar și noul deținător al titlului est european al aceleiași categorii.


Podiumul a fost completat de Angel Karanyotov și de Cătălin Cazacu, cel care, se mulțumește din nou cu statutul de vicecampion național. Bogdan Vrăjitoru, celălalt conațional prezent în cursa clasei Superbike a încheiat pe cinci.

Pentru Robert Mureșan acest triumf semnifică cel de-al patrulea național consecutiv la clasa Superbike, după cele adjudecate în 2013, 2015 și 2016. Totodată, Robert își adjudecă primul titlu est european la clasa regină.

 

Foto – Motorsport Race Management

A consemnat Viorel Musca