Bihoreanul care a încercat să îşi violeze mama a fost arestat

Data publicare: Sambata, 28 Octombrie, 2017 Total: 2098 accesari

Bihoreanul care a încercat să îşi violeze mama a fost arestat

Bihoreanul în vârstă de 46 de ani, căutat de polițiștii din toată România, a ajuns din nou în închisoare după ce a fost identificat şi arestat joi seara în gara din Cluj-Napoca.

Deşi proaspăt eliberat din penitenciar, bărbatul  era căutat de organele de poliţie după ce în urmă cu trei săptămâni, în seara zilei de 10 septembrie, pe fondul consumului de alcool, a încercat şă îşi violeze mama.

 

Bărbatul care prezenta un comportament suspect le-a atras atenţia poliţiştilor care patrulau în zonă, motiv pentru care agenţii au trecut la identificarea acestuia.

Odată verificată baza de date, oamenii legii au descoperit că acesta era urmărit naţional pentru tentativă de viol şi au dispus reţinerea pentru 24 de ore urmând ca a doua zi să fie prezentat tribunalului Beiuş cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

 

Petru Herea, în vârstă de 46 de ani din satul bihoren Borz, a fost condamnat până acum pentru trei violuri și tot atâtea tentative de viol, cu tâlhărirea victimelor. Deși era violator în serie, ultima dată judecătorii l-au eliberat condiționat în data de 21 septembrie chiar dacă acesta mai avea de ispășit 359 de zile de închisoare.

 

Cererea de eliberare a fost acceptată pentru că violatorul ispăşise deja două treimi din pedeapsă şi avusese un comportament liniştit pe perioada detenţiei.

Condamnat până în prezent pentru trei violuri şi tot atâtea tentative, unele chiar cu tâlhărirea victimei, Petru Hera Cristea a fost eliberat condiţionat după ce a ispăşit două treimi din pedeapsa de 3 ani şi 520 de zile de închisoare, primită după ce, în 2014, a încercat să violeze o tânără pe Podul Intelectualilor din Oradea.



Pentru fapta sa, la noua pedeapsă care va fi dispusă de instanţă pentru tentativa de viol asupra celei care i-a dat viaţă, violatorului i se va adăuga şi un spor de 359 de zile, rămase de ispăşit din vechea condamnare.