Un vârstnic a fost lovit de tramvai în zona gării

Data publicare: Sambata, 28 Octombrie, 2017 Total: 2469 accesari

Un vârstnic a fost lovit de tramvai în zona gării

Un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui bătrân în vârstă de aproximativ 65 de ani s-a produs sâmbătă dimineaţa în jurul orei 10.00 în staţia de tramvai de la gară.

 

Bătrânul cu un patruped a încercat să traverseze fără să se asigure printr-un loc nepermis, nu a observat tramvaiul care tocmai se apropia şi a fost acroşat de către acesta.

Deşi vatmanul a trimis semnale sonome, bătrânul se pare că nu le-a auzit şi a fost trântit la pământ. Norocul acestuia a fost că vatmanul a frânat la timp astfel că o tragedie a fost evitată în ultimul moment.

 

Impactul a fost atât de violent încât farul tramvaiului a fost spart, bătrânul alegându-se cu contuzii la umăr şi braţ.

 

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD care a preluat victima pentru a o transporta la spital, dar şi un echipaj al poliţiei rutiere care s-a ocupat de stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

 

Potrivit martorilor de la faţa locului, bătrânul mirosea puternic a alcool. Vatmanul a fost şi el testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

 

Circulaţia tramvaielor a fost blocată aproximativ 40 de minute, timp în care călătorii au trebuit să aştepte în staţii, mulţi dintre ei alegând să se deplaseze pe jos.


sursa foto: Facebook/RadarArad