Două victime au rămas încarcerate în urma unui accident frontal între Beliu şi Bocsig

Data publicare: Vineri, 27 Octombrie, 2017 Total: 6396 accesari

Două victime au rămas încarcerate în urma unui accident frontal între Beliu şi Bocsig

Un grav accident de circulaţie s-a produs vineri după amiază în jurul orei 16. 30 pe şoseaua care leagă Bocsigul de Beliu. Un autoturism marca Volwagen şi un Ford s-au ciocnit frontal. Impactul a fost atât de puternic încât două persoane, printre care şi o persoană cu dizabilităţi au rămas încarcerate, pentru scoaterea victimelor din autovehiculele distruse, fiind chemată o echipă de descarcerare din cadrul ISU Arad.

Odată scoasă din fiarele contorsionate, victimele au fost transportate de urgenţă la spital pentru mai multe investigaţii medicale.

 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de carosabil umed.

 

În speţă, şoferul de 29 de ani care se afla la volanul autoturismului Ford, din cauza vitezei excesive şi a carosabilului ud, a pierdut controlul volanului într-o curbă uşoară, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de autoturismul marca VW, condus de către un şofer în vârstă de 59 de ani, care circula regulamentar.

 

Pe numele şoferului vinovat, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.














Foto: Radar Arad