Dorel loveşte din nou: ne terorizează cu prostii enorme, debitate într-un limbaj preţios

Data publicare: Vineri, 27 Octombrie, 2017 Total: 5436 accesari

Dorel loveşte din nou: ne terorizează cu prostii enorme, debitate într-un limbaj preţios

Nivelul de jos, de foarte foarte jos la care a ajuns România este exprimat (şi) de prezenţa unui personaj ca Dorel Căprar în ditamai funcţia de şef al comisiei de apărare din Camera Deputaţilor. Omul nu înţelege nimic, e acolo să îşi pună poze pe Facebook şi să îşi facă imagine publică. Textele publicate sunt un spectacol grotesc de cuvinte preţioase, în fraze lungi şi sforăitoare în stil PCR, care decriptate nu pot fi transpuse într-un mesaj de înţeles. Prostii enorme, chestii fără sens, termeni folosiţi greşit, toate de-a valma în texte cu pretenţii de idei despre societate. Iată un exemplu, cu privire la terorism:

 

”Sunt subiecte de maxim interes social în societatea românească şi în lume, în condiţiile în care, din nefericire, terorismul devine o pandemie care afectează atât psihologia individului, cât și mentalul colectiv. Mi-am exprimat dorința ca numeroasele concluzii ce vor deriva din acestă masă rotundă să stea la baza unor viitoare dezvoltări doctrinare, respectiv metodologice, atât de necesare în lupta cu un fenomen imprevizibil și necruțător”, a subliniat președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, deputatul Dorel Gheorghe Caprar.


  

Deci, deputatul ne luminează cum că terorismul este o pandemie care se răspândeşte şi atacă nici mai mult nici mai puţin decât “psihologia individului” şi “mentalul colectiv”. Să mori de râs!





Dar staţi aşa că vom avea soluţii şi salvăm planeta. Face Dorel o masă rotundă de unde vor răsări “dezvoltări doctrinare, respectiv metodologice”. Pe bune? No, la asta nu s-o mai gândit nimeni, să omoare terorismul cu dezvoltările doctrinare.


 

Dacă în perioada următoare dispare cu totul Dorel Căprar, să nu vă miraţi. Nu îl reţine Fifor. Va fi răpit de CIA, protejat ca o comoară internaţională de mare preţ care va da soluţii doctrinare şi metodologice împotriva terorismului. Dimensiunea planetară a politicianului şi ideile cu totul şi cu totul speciale l-au transformat cu siguranţă într-o ţintă pentru toate organizaţiile teroriste din lume, care trebuie să fi intrat deja în panică.  









 Drăcuşorul Vesel