Sevil Shhaideh plătită regeşte în timp ce unii se bucură pentru mărirea salariul minim cu câtiva lei!

Data publicare: Vineri, 27 Octombrie, 2017 Total: 1260 accesari

Sevil Shhaideh plătită regeşte în timp ce unii se bucură pentru mărirea salariul minim cu câtiva lei!

Iustin Cionca: Acum, că țara e în perfuzii datorită clientelismului PSD, cine plânge?!



Acum, că țara e în perfuzii datorită clientelismului PSD, cine plânge?! - se întreabă retoric prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.

Acesta sesizează că din banii românilor, pesediștii cu musca pe căciulă își cumpără tăcerea! Și-atunci să nu ancheteze mai departe, mai atent, DNA? Să nu facă ordine în cazul Belina-TelDrum și alte cazuri suspecte?!

Potrivit presei centrale, Sevil Shhaideh a părăsit Guvernul. Dar PSD i-a îndulcit surghiunul și fost imediat numită membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, precum și membru al Comitetului de Audit si membru al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare ale OMV Petrom.

Potrivit economica.net, nominalizarea lui Shaiddeh vine din partea statului, care mai deţine 20% din capitalul companiei petroliere. De la Petrom, Sevil Shaiddeh va încasa o remuneraţie netă de 20.000 de euro pe an ca membru al Consiliului de Supraveghere; o remuneraţie netă, per şedinţă, de 4.000 euro ca membru al Comitetului de Audit; o remuneraţie netă de 2.000 euro per ședință ca membru al Comitetului Prezidenţial şi de Nominalizare. Adică peste 30.000 de lei în mână, lunar, pentru câte o ședință la cele trei instituții, iar dacă vor fi lunar câte două ședințe, va primi peste 60.000 de lei!

Vă mai amintiți cum spunea Liviu Dragnea că Sevil Shhaideh stă în perfuzii din cauza stresului?! O țară întreagă se întreba, atunci, dacă insistența procurorilor nu este cumva deplasată. Acum, că țara e în perfuzii datorită clientelismului PSD, cine plânge?!” - spune Iustin Cionca.