Test Day la Şiria cu cele mai noi inovaţii în materie de biciclete

Data publicare: Joi, 26 Octombrie, 2017 Total: 1115 accesari

Test Day la Şiria cu cele mai noi inovaţii în materie de biciclete

Cele mai noi biciclete electrice apărute pe piaţă pot fi testate la Şiria în cadrul evenimentului Test day organizat de Club Sportiv Racing Bike Pro.


În fiecare an, Clubul Sportiv Racing Bike Pro organizează evenimente de genul “Test Day”, prin care dorește să vină în sprijinul persoanelor pentru a le face să înțeleagă mai bine produsele de pe piața ciclistă.


Astfel, pe 29 octombrie, în comuna Șiria, este organizată o zi de test a bicicletelor MTB cu asistență electrică sau e-bike, în cadrul primului eveniment de acest gen din România.

 

Doritorii vor avea posibilitatea să testeze 17 biciclete electrice ale producătorului german Haibike, atât hardtail, cât și full suspension.

Tematica acestui eveniment este conștientizarea plusurilor și minusurilor unei biciclete electrice, precum și descurajarea ideii de „bicicletă pentru leneși”.

 

Începând cu orele 10:00, participanții se vor întâlni cu staff-ul de organizare la Muzeul Ioan Slavici din comuna Șiria și se vor organiza în grupuri, pentru a parcurge împreună un traseu prestabilit de cca 20 km pe dealurile Șiriei.

Primilor 20 de participanți înscriși li se va oferi în schimbul bidonului de hidratare vechi, un bidon nou marca Good Ride și tricoul evenimentului.

Detalii și posibilităţide înscriere, se pot pe site-ul www.racingbikepro.ro