Lucrări la reţeaua de apă potabilă din oraşul Ineu

Data publicare: Joi, 26 Octombrie, 2017 Total: 1207 accesari

Lucrări la reţeaua de apă potabilă din oraşul Ineu

În cadrul Proiectului „Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S. A., este planificată o lucrare la reţeaua de apă potabilă din oraşul Ineu.

Lucrarea se derulează în cadrul Contractului CL7 Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria şi constă în montarea unei vane pe conducta de apă realizată în cadrul proiectului POS „Mediu”.

Astfel, vineri, 27 octombrie a.c., în intervalul orar 09:00 – 12:00, furnizarea apei potabile pe Calea Republicii va fi întreruptă.

La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor, aşa că se recomandă utilizatorilor să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva minimă de apă pe perioada executării lucrărilor.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare.