Când își primesc subvențiile de la APIA, fermierii din județul Arad

Data publicare: Joi, 26 Octombrie, 2017 Total: 2121 accesari

Când își primesc subvențiile de la APIA, fermierii din județul Arad

ARAD. Plata avansului APIA 2017 a început în noaptea de luni, 16 octombrie, în toată țara. În toate județele, fermierii au început să primească banii. În județul Arad, problema stă altfel ! 


Plata avansului Apia 2017 a început fără probleme în toată țara, însă, în județul Arad, foarte mulți fermieri se plâng că încă nu au primit niciun ban. Contactați telefonic, cei de la Apia au dat răspunsul: "S-au aprobat 95% din cererile făcute, însă mai sunt dosare pe rol care necesită autorizarea de plată" ?! 


De asemenea tot ei au ținut să sublinieze că până la data de 30 noiembrie se vor face plățile pentru avansul Apia 2017. Totuși, noi ne întrebăm, de ce merg așa de greu lucrurile în birourile din județul Arad. Sunt 10 zile de când au început plățile în întreaga țară și totuși, Aradul este codaș !


Că este doar o coincidență faptul că Apia Arad este condusă de apropiaţi ai PSD Arad și plățile către fermieri ÎNTÂRZIE, nu știm, însă situaţia există şi oamenii se plâng.


Citeşte şi: Soţia unui apropiat al PSD, director executiv adjunct la APIA Arad

 

Pe adresa redacției am primit câteva e-mail-uri de la persoane care doreau să îi ajutăm să afle ce se întâmplă cu banii pe care încă nu i-au primit.