Monica Fufezan, o eroină - antreprenor la ”Personalități arădene”

Data publicare: Joi, 26 Octombrie, 2017 Total: 2611 accesari

Monica Fufezan, o eroină - antreprenor la ”Personalități arădene”

Proiectul Bibliotecii Judeţene A.D. Xenopol îşi propune să aducă în faţa publicului arădean oameni- arădeni de succes care prin muncă, dăruire şi perseverenţă au reuşit să răzbată în domeniile lor de activitate.


Un astfel de exemplu este Moda SA, societatea care i-a urmat vechii fabrici de confecții, o societate eroic supraviețuitoare, condusă eroic, cu abilitate și pricepere de una dintre cele mai bine pregătite femei antreprenori contemporani; arădeanca Monica Fufezan.


Într-o lume rațională, a bărbaților, Doamna Fufezan este cu siguranță o luptătoare, o învingătoare, neconformă portretului actual al unei femei publice puternice. Delicată, feminină, calmă, modestă, Monica Fufezan este un antreprenor de luat serios în calcul de către managerii de azi, dacă vor să reușească. Domnia sa este o salvatoare a unui segment important al industriei arădene.


Apreciată de Casa Regală Britanică, de oameni de afaceri din Germania, Italia, Austria, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Rusia, Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia, Croaţia, Canada, Statele Unite ale Americii, dar și acasă, Monica Fufezan a fost prezentă miercuri, 25 octombrie la ”Personalități arădene”, proiectul Bibliotecii Județene ”Alexandru D.Xenopol” în Sala ”Concordia”,  care s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru publicul numeros, formată din elevi ai Liceului Tehnologic Francisc Neuman, dar şi  prieteni şi iubitori ai creaţilor vestimentare semnate de Monica Fufezan.



Monica Fufezan i-a îndemnat pe tineri să nu se dea bătuţi în drumul către realizarea obiectivelor personale şi să încerce mereu să ducă proiectele începute până la capăt, pentru a-şi forma un spirit luptător care îi va ajuta în viitor indiferent de drumul pe care îl vor alege în viaţă.



Lucia Bibarţ, organizatoarea proiectulu, promite şi alte astfel de întâlniri cu personalităţi marcante ale Aradului care au excelat în domeniile lor de activitate, organizate pentru publicul arădean.