UTA, înfrângere dramatică în Cupa României! CS Afumaţi- UTA Arad 5 - 2

Data publicare: Miercuri, 25 Octombrie, 2017 Total: 3318 accesari

UTA, înfrângere dramatică în Cupa României!  CS Afumaţi- UTA Arad 5 - 2

Campioana Provinciei, UTA Arad, a pierdut dramatic meciul din deplasare din Cupa României, împotriva divizionarei secunde din Ilfov, CS Afumaţi cu un dramatic 5-2.


Antrenorul arădenilor, Cristi Todea, i-a trimis în teren pe Barna, Polgar, Ciucă, Scutaru, Asani, Prună, Tănase, Păcurar, Hlistei , Stahl şi Florea  ţinându-i pe banca de rezerve pe Mureșan, Adili, Manea, Burlă, Jorza, Toma, Strătilă în timp ce antrenoru gazdelor a început meciul cu Marinescu, Patriche, Perju, Buduroi, Vasile, Olariu, Robicek, Onea, Avram, Dedu şi Tudorache în teren şi Obretin, Banita, Buzea, Burlacu, Mitu, Vlada, Manole pe banca de rezerve.


Meciul arbitrat de centralul Cătălin Buşi, ajutat de tuşierii de asistenții Gabriel Stroe și Romică Bîrdeş a început la ora 14:30, pe stadionul aproape gol din localitatea ilfoveană Afumaţi.

Gazdele au început meciul destul de tare, având ocazia de a marca încă din primul minut însă balonul avea să intre în poarta apărată de Barna în minutul 13, în urma unui penalty.


După o accidentare destul de serioasă a portarului arădean, Todea a fost nevoit să facă prima schimbare iar UTA părea să se fi revigorat.

 

Atacurile Bătrânei Doamne au dat roade iar Stahl a reuşit să înscrie de două ori în poarta gazdelor, astfel că UTA a intrat la pauză conducând pe tabela de marcaj cu 2-1.

 

Gazdele au ieşit mai motivate de la vestiare iar după doar 5 minute de joc au reuşit egalarea. Până la finalul reprizei, UTA avea să mai încaseze trei goluri fără a mai înscrie.

Scorul a rămas 5-2 în favoarea gazdelor iar UTA pleacă spre următorul meci la Suceava, împotriva Forestei, cu moralul la pământ şi cu portarul Barna, indisponibil pentru meciul următor.