Un bătrân care traversa neregulamentar, luat pe capota maşinii, în zona Boul Roşu

Data publicare: Miercuri, 25 Octombrie, 2017 Total: 1672 accesari

Un bătrân care traversa neregulamentar, luat pe capota maşinii, în zona Boul Roşu

Un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui bătrân în vârstă de 70 de ani s-a produs miercuri în jurul orei 12.00 în zona Boul Roşu în imediata apropiere a sensului Giratoriu.

 

Neatenţia la volan şi nerespectarea regulilor de circulaţie au fost ingredientele care l-au băgat în spital pe bătrânul care a vrut să traverseze strada prin loc nepermis şi a fost luat pe capotă de către un autovehicul  marca Opel Astra, condus de către o femeie în vârstă de 65 de ani care nu l-a observat pe pieton.

 

Bărbatul a fost luat pe capoză şi trântit la pământ, alegându-se cu răni în zona capului şi acuza dureri în zona şoldului astfel că o ambulanţă SMURD a sosit la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor şi a-l transporta la spital.

 

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii de la brigada Rutieră pentru efectuarea măsurătorilor şi stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul, dar şi un echipaj al Poliţiei Locale care a dirijat traficul în zonă astfel încât circulaţia în zonă să nu fie total blocată.




Sursa Foto: Radar Arad