Probă obscenă la un Bal al Bobocilor din Cluj. Eleve de 15 ani puse să mimeze sexul oral în cadrul unei competiţii

Data publicare: Miercuri, 25 Octombrie, 2017 Total: 2513 accesari

Probă obscenă la un Bal al Bobocilor din Cluj. Eleve de 15 ani puse să mimeze sexul oral în cadrul unei competiţii

Scene scandaloase au fost surprinse la un Bal al Bobocilor de la un liceu din Cluj- Napoca. Elevele de 15 ani au fost puse să descacă cu gura şi să mănânce câte o banană din poala partenerilor, în timp ce aceştia stăteau pe scaun.


Imaginile în care elevele mimează sexul oral au ajuns pe Facebook, fotografiile provocând un val de indignare.


Potrivit presei locale, scenele s-au desfăşurat chiar sub ochii unei audienţe formate din elevi şi părinţi iar proba a stârnit ropote de aplauze la final din partea acestora.


În imagini apar apar elevi ai Colegiului Tehnic de Comunicații Augustin Maior Cluj-Napoca iar balul a avut loc pe 20 octombrie.


După apariţia fotografiilor scandaloase, Directorul liceului, Doina Angela Roşca, a declarat că manifestarea respectivă nu a fost organizată de şcoală, iar la aceasta nu a fost prezent niciun cadru didactic. 


"Școala nu a organizat și nu organizează astfel de manifestări nici în școală, nici în afara ei - având în vedere dificultatea asigurării securităţii elevilor într-un mediu privat. Şcoala nu şi-a asumat în niciun fel evenimentul, nefiind promovat la nivelul unităţii. În mediu privat, profesorii instituției nu au participat la un eveniment de genul "Balul bobocilor". Vom desfăşura o anchetă, o analiză, vom convoca Colegiul Profesoral", a subliniat Doina Angela Roşca.