PSD o atacă pe campioana Camelia Potec!

Data publicare: Marti, 24 Octombrie, 2017 Total: 1724 accesari

PSD o atacă pe campioana Camelia Potec!

PSD a atins limita de jos a josniciei, comandând un atac la adresa campioanei la natație, Camelia Potec. Un site care face vizibil jocurile PSD o atacă pe campioana olimpică Potec, conducătoarea federației de natație, pentru că a venit la Arad și s-a întâlnit cu primarul Gheorghe Falcă. Este un motiv suficient pentru ca olimpica de aur a României să fie jignită și ironizată în fel și chip. „Micuța sirenă“ sau „mica olimpică“, așa cum este numită ironic Potec, este acuzată că are „aere de superioritate“ și primește de la PSD, via presa aflată la dispoziție, câteva lecții deschise despre cum stă treaba cu înotul de performanță.

 

Cum prostia face casă bună cu josnicia, articolul îi „denunță“ pe cei care l-au comandat: cei care se simt frustrați că Potec a venit la Arad „fără preaviz“ și care, cităm, „este plimbată prin clădirile instituțiilor statului fără nicio jenă, măcar să anunțe factorii de decizie de la Bazinul Delfinul că a descălecat și a aruncat cu promisiuni în toate direcțiile. Evident, ca și președinta Federației de Natație, a venit pornită pe a blama problemele infrastructurilor guvernamentale, propovăduind minunatele realizări liberale“.

 

Deci, este clar. Pe principiul stalinist sănătos cine nu este cu noi este împotriva noastră, marea campioană Camelia Potec este făcută praf la comandă politică pentru că a stat de vorbă cu primarul Falcă, pentru că e venit să vadă cum merg lucrările la bazinul de polo. Un Columb de la PSD a descoperit America și face o teorie a chibritului cu privire la faptul că bazinul de polo nu este de fapt un bazin olimpic. Bravos, te-ai prins, așa este, e un bazin de polo.

 

Deci, marii politicieni ai PSD Arad, marii bărbați de stat de statură europeană își bat joc de micuța sirenă Camelia Potec, care a câștigat medalii grele pentru România. Asta da realizare, bravo PSD Arad! Ați reușit să duceți gâlceava voastră politică la nivelul cel mai josnic întâlnit până acum, încercând să târâți în noroi numele de aur ale sportului românesc. Dovediți astfel că sunteți adevărații continuatori ai comunismului românesc, cei care au făcut praf fără jenă nume mari ale culturii, științei și sportului românesc.


T.B.