Un nou episod din televovela Dragnea- Grindeanu! Fostul premier, propus la şefia ANCOM de liderul PSD

Data publicare: Marti, 24 Octombrie, 2017 Total: 1338 accesari

Un nou episod din televovela Dragnea- Grindeanu! Fostul premier, propus la şefia ANCOM de liderul PSD

Un nou episod cu o turnură complet neaşteptată se consumă aceste zile pe holurile parlamentului acolo unde fostul premier  Grindeanu, demis şi exclus din PSD de către Liviu Dragnea, a fost propus la şefia ANCOM de către liderul PSD.


Grindeanu a fost propus de către PSD la şefia  Autoritatăţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii( ANCOM) şi urmează să fie validat de către comisia parlamentară şi Camera Deputaţilor.

 

Susţinerea PSD pentru  Sorin Grindeanu în fruntea ANCOM a luat prin surprindere clasa politică. Deşi în mod oficial Grindeanu a fost numit de către Mihai Tudose, actualul premier, surse din cadrul PSD spun că propunerea i-a aparţinut liderului PSD, Liviu Dragnea, cel care în urmă cu trei luni orchestra căderea guvernului Grindeanu prin moţiune de cenzură.

 

Mutarea este cu atât mai surprinzătoare cu cât în urmă cu trei luni, Liviu Dragnea susţinea că Sorin Grindeanu  este un securist care a făcut pact cu serviciile secrete, un politician scăpat de sub control, acaparat de către grupuri de interese dinafara ţării, o unealtă a serviciilor străine în România .

 

Mai mult, după ce a refizat să demisioneze din PSD, Sorin Grindeanu a fost exclus din PSD, pierzând totodată şefia filialei PSD Timiş.

 

Gurile rele spun că fostul premier Sorin Grindeanu a reintrat în graţiile liderului PSD, Liviu Dragnea şi va fi răsplătiti cu şefia ANCOM pentru a nu depune mărturie la DNA în dosarele în care Dragnea este cercetat pentru diferite fapte de corupţie.

 

Numirea lui Sorin Grindeanu de către Liviu Dragnea la şefia ANCOM nu a rămas netaxată de către fostul lider PSD, Victor Ponta, exclus şi el din Partid.

 

"De-abia aștept să-l votez pe orin Grindeanu la ANCOM [...] Eu sunt singurul care poate să-l voteze fără să mă bușească râsul sau plânsul. Păi, ce-i asta? Jos, Grindeanu, sus Grindeanu, jos Grindeanu!  A zis Dragnea acum trei luni, le-a zis foștilor mei colegi să-l dea jos, că e securist, că-i vândut sistemului, că a trădat... Acum ce-o să le spună? Eu îl votez, așa cum l-am votat și ca prim ministru și cum n-am votat moțiunea de cenzură. Dar, repet, Caragiale e depășit de Dragnea", a declarat Victor Ponta.

 

Fostul premier Victor Ponta a anunțat că îi va acorda votul său lui Sorin Grindeanu pentru funcția de șef al ANCOM, însă a adăugat că este o situație demnă de operele lui Caragiale.


Sorin Grindeanu a fost deja audiat de către Comisia Economică a senatului unde a primit aviz pozitiv cu 15 voturi pentru, 7 împotrivă şi o singură abţinere.