Simona Halep, victorie categorică la Turneul Campioanelor

Data publicare: Luni, 23 Octombrie, 2017 Total: 2926 accesari

Simona Halep, victorie categorică la Turneul Campioanelor

 

Simona Halep , numărul 1 WTA, a câştigat categoric primul meci de la Turneul Campioanelor de la Singapore, în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia (8 WTA), scor 6-4, 6-2.


Prezentă al patrulea an la rând la Turneul Campioanelor, Halep i-a predat o lecţie de mare tenis adversarei pe care a dominat-o la toate capitolele.
Serviciul al 2-lea, latura nevralgică a jucătoarei românce a avut un procentaj de reuşită de 71% faţă de 43% al adversarei. După un prim set mai echilibrat, românca a câştigat cel de al doilea set "en fanfare".


Simona ocupă locul secund în grupa roşie la Turneul Campioanelor, la egalitate de puncte cu Caroline Wozniacki dar în faţa Carolinei Garcia şi a Elinei Svitolina.

 



După victoria împotriva Carolinei Garcia Simona i-a surprins pe jurnaliști cu o afirmație spunând că "Nu mă gândesc să termin anul pe primul loc". 


Miercuri, Simona Halep va intra din nou în sala de la Singapore, unde se va duela cu daneza Caroline Wozniacki. Aceasta a surclasat-o azi pe ucraineanca Elina Svitolina, căreia i-a administrat un sec 6-2, 6-0, după o oră de joc.