O nouă înfrângere, în faţa Timişoarei! CS SCM Timișoara – FCC ICIM Arad 73 – 63

Data publicare: Luni, 23 Octombrie, 2017 Total: 3237 accesari

O nouă înfrângere, în faţa Timişoarei! CS SCM Timișoara – FCC ICIM Arad 73 – 63

Echipa de baschet FCC ICIM Arad a cedat în deplasare în faţa echipei timişorene, nou promovata CS SCM Timișoara cu scorul de 63 la 73, în sala „Constantin Jude” din oraşul de pe Bega, meci contând pentru etapa a 4-a din Campionatul Naţional.

 

Împinse de la spate de proprii suporteri, timişorencele au început tare meciul însă primul sfert de joc s-a terminat la egalitate, 17-17.


În cel de al doilea sfert arădencele au pierdut uşor câteva mingi, destule încât să lase adversarelor şansa de a se desprinde chiar şi la 5 puncte însă pe final, Icim s-a apropiat din nou pe tabela de marcaj, scorul fiind de 26 la 23 în favoarea gazdelor.


După pauză, gazdele au intrat mai bine în joc şi fiind mai incisive şi au preluat iniţiativa distanţându-se chiar şi la 11 puncte, scor 54 la 43. Arădencele au început să reducă din diferenţă în minutele următoare însă din păcate, insufucuent, astfel că în ultimul sfert, s-au apropiat la doar trei puncte, scor 62 la 59, cu 5 minute înaintea fluierului final.

 

Timişorencele şi-au adus aminte că joacă acasă şi au pornit un adevărat iureş ofensiv astfel că meciul s-a terminat la o diferenţă de 10 puncte, scor 63 la 73 în favoarea gazdelor.


Echipa arădeană se află într-o cădere de formă după ce a înregistrat patru eşecuri în tot atâtea meciuri din actuala stagiune a Campionatului Naţional.


Pentru ICIM Arad au jucat Mercea (5), Nagy (11), Tavic (12), Montgomery (15), Wingate (18). Au mai evoluat: Ferenczi (2),  Ciotir.
Antrenor: Bogdan Bulj.


Mihai Coldea, antrenorul echipei- gazdă, SCM Timișoara le-a  trimis în teren pe Lloyd  (11); Conwright (16); Burdgess (13); Kirilenko (9), Filip. Au mai evoluat: Young (3), Pop (2), Bota ( 2), Brosovszky (9), Ardelean (8). 




Sursa foto: BaschetArad