Teatrul Clasic Ioan Slavici pregateste o noua premiera

Data publicare: Duminica, 22 Octombrie, 2017 Total: 1290 accesari

Teatrul Clasic Ioan Slavici pregateste o noua premiera

O noua provocare. O noua montare. Un alt spectacol. Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad pregateste pentru mijlocul lunii noiembrie o noua premiera. Este vorba despre GENIUL CRIMEI de George F. Walker. Un demers teatral semnat de regizoarea Antonella Cornici.

„Vorbim despre o comedie neagra, despre o lume a la Tarantino. O lume cu personaje ce seamana foarte mult cu cele din Pulp Fiction sau Kill Bill. Aceasta va fi, de altfel, si linia pe care voi mergea in constructia acestui spectacol.” – spune regizoarea Antonella Cornici

Premiera are loc in 11 noiembrie, de la ora 19.00.

„Actorii pe care i-am distribuit in acest spectacol sunt nume consacrate si indragite de publicul din Arad. In ceea ce priveste partea feminina a distributiei – aici vorbim despre o surpriza, despre nume noi, despre actrite venite din afara teatrului aradean.” declara Antonella Cornici.

Noua montare ii aduce pe aceeasi scena pe actorii: Zoltan Lovas, Alex Margineanu, Calin Stanciu, Iulia Pop si Amalia Hutan. De scenografie se ocupa Doru Pacurar, Bobi Dumitras semneaza ilustratia si compozitia muzicala, iar Victoria Bucun – coregrafia. Echipa este completata de Marian Parfeni (asistent regie), Claudiu Oblea (regie tehnica), Lucian Moga (light design), George Dancu (sunet) si Ion Stan (sef productie).