Proaspăt eliberat din închisoare, un bihorean a încercat să îşi violeze mama

Data publicare: Sambata, 21 Octombrie, 2017 Total: 13550 accesari

Proaspăt eliberat din închisoare, un bihorean a încercat să îşi violeze mama

Un bărbat de 46 de ani din Bihor a fost dat în urmărire naţională, după ce ar fi încercat să îşi violeze propria mama.


Individul, tocmai a fost eliberat condiţionat acum o lună din închisoare, iar zilele trecute ar fi încercat să o violeze pe cea care i-a dat viaţă, chiar în casa părintească, din localitatea Borz.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de vineri, 20 octombrie, la doar două zile după ce ministrul Justiţiei Tudorel Toader a anunţat intrarea în vigoare a legii care permite eliverarea din penitenciare a 20% din deţinuţi.


După ce a băut bine, ameţit de aburii alcoolului, bărbatul a încercat să profite de bătrână. În tentativa sa de a-şi viola mama, bărbatul a lovit-o  de mai multe ori pe biata femeie care a început să strige după ajutor.


După acest episod, agresorul  a dispărut de acasă, iar pe numele sau a fost emis un mandat de arestare în lipsă. Totodată, bărbatul a fost dat în urmărire naţională.

Violatorul proaspăt eliberat din închisoare are la activ trei violuri şi tot atâtea tentative, unele chiar cu tâlhărirea victimei,


Petru Hera Cristea a fost eliberat condiţionat pe 21 septembrie, după ce a ispăsit două treimi din pedeapsa de 3 ani si 52 de zile de închisoare. Acesta fusese condamnat în anul 2014 după ce a încercat să violeze o femeie din Oradea. Judecătoria Satu Mare a admis propunerea Comisiei de Specialitate a Penienciarului sătmarean, unde violatorul era inchis.

 

După ce va fi prins de către autorităţi, violatorul riscă să se întoarcă înapoi în spatele gratilor pentru tentativă de viol, loviri şi alte violenţe.