Doi tineri din Centrul de Plasament Arad au impresionat audienţa la X FACTOR

Data publicare: Sambata, 21 Octombrie, 2017 Total: 26367 accesari

Doi tineri din Centrul de Plasament Arad au impresionat audienţa la X FACTOR


Doi arădeni au impresionat juriul X Factor interpretând piesa  Mirabelei Dauer- îţi mulţumesc iubită mamă.

Emisiunea a fost difuzată vineri seara, pe canalul TV Antena 1 iar melodia cântată de cei doi a reuşit să înduioşeze întreaga ţară atât prin talent şi interpretare dar şi prin povestea de viaţă a celor doi interpreţi arădeni.



Andrada Kaposta şi Savu Covaciu sunt doi tineri talentaţi în vârstă de 18 ani, care au crescut la Centrul de Plasament din Arad şi care luptâ acum să îşi găsească un rost în viaţă.  Impreună formează trupa Vis, iar visul lor este acela de a fi acceptaţi de societate, aşa cum sunt.
 

Covaciu Savu, sau Jean, aşa cum îi spun prietenii, suferă de Vitiligo, o boală care distruge celulele care pigmentează pielea şi care se manifestă prin apariţia unor pete albe pe suprafaţa pielii, în special a mâinilor, a feţei şi a încheieturilor.

 

Tânărul a povestit la X Factor că îi este greu să se angajeze din cauza aspectului fizic iar din cauza bolii, oamenii îl privesc ciudat pe stradă. Faptul că provin dintr-un centru de plasament este un alt impediment pentru cei doi tineri, în calea către o viaţă normală astfel că băiatul a ajuns să se urască pentru felul cum arată.

 

Aspectul fizic nu a contat însă pentru juraţii de la X Factor astfel că după ce i-au auzit performând pe scenă pe cei doi arădeni, juriul le-a acordat celor doi patru de "DA", fapt ce înseamnă că arădenii vor trece în etapa următoare a concursului.