Gala Persoanelor cu Dizabilităţi, ediţia 2017

Data publicare: Vineri, 20 Octombrie, 2017 Total: 1351 accesari

Gala Persoanelor cu Dizabilităţi, ediţia 2017

Gala Persoanelor cu Dizabilităţi, ediţia 2017, a avut loc la Teatrul Clasic Ioan Slavici. Au fost prezente persoane cu dizabilităţi din îtreaga ţară, parteneri ţi colaboratori ai DGASPC Arad.

 

A fost o seară încărcată cu emoție, plină de momente artistice, de mărturii ale semenilor noștri care sunt persoanele cu diferite dizabilități. "Unitate prin diversitate" este sloganul sub care s-a desfășurat evenimentul. Cuvântul de deschidere l-a avut vicepreședintele Consiliului Județean Arad, doamna Claudia Boghicevici care a ținut să le transmită un călduros bun venit persoanelor cu dizabilități sosite din numeroase județe din țară la Arad, din Neamț, Mueș, Hunedoara, Bihor sau București, le-a asigurat de toată suținerea și implicarea în cauza integrării acestora într-o societate care săa devină cu adevărat incluzivă și tot mai lipsită de prejudecăți.


Viceprimarul Aradului, domnul Călin Bibarț a rostit de asemenea câteva cuvinte de solidaritate cu persoanele cu dizabilități, manifestând și domnia sa încrederea că și societatea românească va face pași siguri spre integrarea persoanelor cu dizabilități, la standardele cerute de Uniunea Europeană.