PSD scumpeşte puternic căldura şi apa caldă!

Data publicare: Vineri, 20 Octombrie, 2017 Total: 1663 accesari

PSD scumpeşte puternic căldura şi apa caldă!

ANRE a decis să interzică primăriilor să subvenţioneze preţul căldurii şi al apei calde pentru populaţie. Instituţia aflată în subordinea Parlamentului şi controlată de PSD va genera astfel o scumpire semnificativă a preţului căldurii şi al apei calde. Măsura ar urma să fie aplicată din primăvara viitoare.

 „Parlamentarii PSD Arad, demagogi cum îi ştim, au propus la Arad dublarea subvenţiei pentru preţul Gigacaloriei. Dar, fricoşi cum îi ştim, nu au curajul să spună nimic acum, când ANRE elimină aceste subvenţii şi aruncă în aer preţul la căldură şi apă caldă, din primăvară. Deputaţii şi senatorii PSD au luptat să pună un electrician, colegul lor, şef la ANRE. Nici unul nu a fost interesat să îi ceară să se renunţe la această măsură, pentru care românii, arădenii nu sunt pregătiţi. Din moment ce domnii deputaţi Căprar, Todor şi Tripa, alături de domnul senator Fifor au avut numeroase intervenţii pentru subvenţionarea preţului la Gigacalorie, mi-e greu să cred că nu au ştiut de o decizie esenţială a ANRE.


Mai ales că este o instituţie în subordinea Parlamentului. Au ales să tacă, în mod laş. La Arad, parlamentarii PSD sunt mari oratori şi mari demagogi, propun reduceri de preţuri dublarea subvenţiilor. Când decizia este la îndemâna lor, aleg să tacă şi să permită majorări ale preţului căldurii şi apei calde pe care arădenii le vor suporta cu greu. La solicit public parlamentarilor PSD să spună care este poziţia lor faţă de eliminarea subvenţiilor pentru preţul Gigacaloriei, să spună ce demersuri au făcut să apere cetăţenii de această măsură care îi condamnă la sărăcie”
, a spus preşedintele Organizaţiei Municipale PNL Arad, Sergiu Bilcea.