Topul Firmelor aradene : O gală a excelenţei în afaceri

Data publicare: Vineri, 20 Octombrie, 2017 Total: 6566 accesari

Topul Firmelor aradene : O gală a excelenţei în afaceri

Topul Firmelor este un eveniment care premiază excelența în mediul de afaceri, performerii economiei arădene, o recunoaştere a celor mai buni dintre cei buni.

Joi seara, 19 octombrie, la Complexul Expo Arad, a avut loc ediţia a XXIV-a a topului firmelor arădene, ocazie cu care Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad și-a premiat  excelența în afaceri.



Performerii economiei arădene, oamenii de afaceri care țin ridicat stindardul calității și al performanței, au fost recompensați într-o adevărată gală a mediului de afaceri arădean.

Anul acesta au fost incluse în top un număr total de 2.215 firme, structurate pe şapte domenii de activitate, ierarhizarea a avut la bază rezultatele financiare ale anului 2016 și s-a facut conform clasamentului furnizat de Camera de Comerț și Industrie a României, în baza unui regulament aplicat unitar, la nivel național.


 

Domenii de activitate:

Cercetare – Dezvoltare şi High – Tech;
Industrie;
Agricultură,
Silvicultură,
Pescuit;
Construcții;
Servicii;
Comerț și Turism.

 

Topul Firmelor este un eveniment simbol al mediului de afaceri arădean. Anul acesta Camera de Comerț a propus un program cu totul inedit participanților la eveniment. Pentru celebrarea performanței în business-ul arădean este nevoie de o ambianță cu totul deosebită și de aceea anul acesta ne-am dorit să dezvoltăm conceptul de gală a campionilor business-ului arădean”, a declarat președintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.