Bogdan Boca: Tripa să arate bărbăție față de baronii corupți din PSD, nu pe Facebook

Data publicare: Joi, 19 Octombrie, 2017 Total: 1681 accesari

Bogdan Boca: Tripa să arate bărbăție față de baronii corupți din PSD, nu pe Facebook

"Deputatul Tripa ne invită la o discuție despre corupții din PSD şi PNL. Diferența dintre noi este că PSD, noaptea, ca hoții, a dat o ordonanță de guvern să îşi scape corupții de pușcărie, aşa cum nici mafia italiană nu a îndrăznit măcar să se gândească. PNL i-a lăsat pe suspecții săi de corupție pe mâna justiției, PSD i-a lăsat pe ai săi în Guvern şi în Parlament.


Baronii PSD au vrut să schimbe şefa DNA, ca ei să poată fura în continuare fără emoția dosarelor penale. Acum fac tot posibilul să subordoneze judecătorii şi procurorii sub control politic. Tripa şi ceilalți pesedişti au votat în Parlament ca miniștrii şi parlamentarii lor acuzați de corupție să nu poată fi nici măcar urmăriți penal. Ultima oară, săptămâna aceasta. Asta da, bărbăție!

Problema lui Tripa de la PSD este că el vrea să vorbească bărbătește, când de fapt ar trebui să acționeze bărbătește şi să ne arate că are curajul să nu fie avocatul corupților din PSD, care calcă legea în picioare, ci al românilor cinstiți care respectă legea! Nu în ultimul rând,  numai când ne gândim că președintele PSD, Liviu Dragnea, este condamnat penal şi acum e judecat în al doilea dosar, susținut de pesedişti slugarnici, toată bărbăția lui Tripa pe acest subiect este ridicolă" - a declarat Bogdan Boca.