Un apartament de pe calea Aurel Vlaicu a fost cuprins de flăcări

Data publicare: Miercuri, 18 Octombrie, 2017 Total: 3185 accesari

Un apartament de pe calea Aurel Vlaicu a fost cuprins de flăcări

Panică într-un bloc de pe calea Aurel Vlaicu din Arad. Zeci de oameni au fost într-un real pericol după ce un apartament aflat la etajul 2 a fost cuprins de flăcări iar fumul gros a ieşit pe casa scărilor. 

Alarma a fost dată de către vecini iar la faţa locului a sosit de urgenţă un echipaj al ISU Arad dotat cu o autospecială de stingere a incendiilor.

În apartament se afla şi un tânăr de 28 de ani care dormea în momentul izbucnirii incendiului şi care s-a intoxicat cu fum. Pompierii au reuşit să salveze victima şi au acţionat asupra incendiului înainte ca acesta să se extindă în întreg apartamentul.


Operaţiunea de stingere a incendiului a durat aproximativ 40 de minute. Până la stingerea totală a incendiului, flăcările au cuprins mobilierul dintr-o cameră. Din cauza intoxicării cu fum, tânărul de 28 de ani a fost transportat de urgenţă la spital.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului se pare că incendiul a izbucnit de la un scurt-circuit la instalaţia electrică a locuinţei cauzat de mai multe aparaturi lăsate în priză.