Accident cu victimă pe bulevardul Nicolae Titulescu

Data publicare: Miercuri, 18 Octombrie, 2017 Total: 3134 accesari

Accident cu victimă pe bulevardul Nicolae Titulescu

ARAD: Un accident de circulaţie s-a produs miercuri seara în jurul orei 21.00 la intersecţia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Elena Drăgoi din municipiul Arad.


Implicate în accident au fost două autovehicule, un VW şi un Citroen. Conducătorul autoturismului Citroen care era parcat şi se pregătea să intre în intersecţie pentru a lua direcţia spre Podgoria a fost lovit în plin în partea laterală de către şoferul autoturismului VW care circula regulamentar dinspre  Biserica Maranata.  În urma impactului, ambele autoturisme au ricoşat pe liniile de tramvai, oprindu-se într-un pom.


Chiar dacă sistemele AIR BAG  ale ambelor maşini s-au declanşat, şoferul autoturismului VW a fost rănit necesitând ajutorul medicilor.


La faţa locului a sosit o ambulanţă SMURD, un echipaj al Poliţiei Locale precum şi unul al Poliţiei Rutiere pentru efectuarea măsurătorilor şi stabilirea cauzelor care a dus la accident.


Şoferul rănit a fost preluat de către medicii SMURD în stare conştientă şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Arad, pentru investigaţii medicale amănunţite. Potrivit medicilor, acesta va rămâne sub supraveghere medicală peste noapte.


Din cauza celor două autoturisme rămase în mijlocul intersecţiei, circulaţia tramvaielor a fost întreruptă în zonă zeci de minute iar circulaţia rutieră se desfăşoară anevoios, fiind dirijată de către poliţişti pe o singură bandă pe fiecare sens.


UPDATE: În jurul orei  22.00 s-a reluat şi traficul tramvaierlor pe bulevardul Titulescu.