PNL şi-a prezentat candidatul pentru primăria Bocsig

Data publicare: Miercuri, 18 Octombrie, 2017 Total: 1248 accesari

PNL şi-a prezentat candidatul pentru primăria Bocsig

În conferința de presă de astăzi prim-vicepreședinții PNL Arad, Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea au anunțat candidatul la funcția de primar al comunei Bocsig, doamna Adriana Băcioi și șeful de campanie pentru alegerile parțiale din 05 noiembrie, Călin Abrudan, primarul Ineului.


O susțin pe doamna Adriana Băcioi și cred cu tărie că este cea mai bună soluție pentru comuna Bocsig. Ne cunoaștem de mult timp și garantez pentru calitățile sale manageriale. Cred că Bocsigul are nevoie la cârma sa de un primar capabil să acceseze, să atragă fonduri europene pentru proiectele de dezvoltare ale comunei. Este un moment prielnic pentru toate comunitățile din România să progreseze din punct de vedere administrativ. Sunt convins că Adriana Băcioi este capabilă să dezvolte comuna Bocsig. Îi ofer spijinul atât în această campanie cât și pe viitor în toate proiectele comunității” declară Călin Abrudan, primarul orașului Ineu.           


Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca declară că Adriana Băcioi este candidatul pe care și-l doresc locuitorii comunei Bocsig:


Am toată încrederea că doamna Băcioi va reuși să contribuie cu succes la dezvoltarea comunei, fiind un om al locului care iubește și respectă comunitatea. Suntem încrezători în capacitățile sale de a conduce și dezvolta Bocsigul, iar în noiembrie, la alegerile parțiale, vom fi învingători” conchide prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca.


Candidatul la funcția de primar al Bocsigului, Adriana Băcioi are 45 de ani, este antreprenor, căsătorită și are o fiică studentă la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad.


„Împreună cu întreaga mea echipă ne dorim să ajutăm la dezvoltarea comunității noastre. Avem multe proiecte planificate pentru Bocsig, am ținut cont de părerea locuitorilor privind prioritățile comunei. Ne propunem să ne axăm pe problemele presante cu care cetățenii se confruntă zilnic, de la lipsa canalizării, a rețelei de gaz, a serviciilor medicale precare, până la soluționarea salubrizării, proiecte culturale și multe altele. Toate acestea îmi propun să le realizăm în colaborare strânsă cu locuitorii Bocsigului , mergând pe transparență totală și comunicare deschisă”
declară Adriana Băcioi, candidatul PNL la primăria Bocsig.